Novosti i najave

Radno vrijeme i komunikacija sa strankama u Ministarstvu prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije izazvane corona virusom (COVID-19)

Prema Zaključku Vlade Županije Zapadnohercegovačke od 23. ožujka 2020. godine RADNO VRIJEME u tijelima uprave Županije Zapadnohercegovačke za vrijeme trajanja pandemije bolesti je od 8.00 do 13.00.

Odlukom Vlade Županije Zapadnohercegovačke o organizaciji rada tijela uprave za vrijeme trajanja pandemije bolesti corona virus (COVID-19) od 23. ožujka 2020. godine propisano je da županijska tijela uprave neće neposredno raditi sa strankama osim ako je to nužno zbog specifičnog djelokruga pojedinih tijela.

Stoga Vas izvješćujemo:

- da za vrijeme trajanja pandemije Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije
  Zapadnohercegovačke neće neposredno raditi sa strankama, osim u iznimnim situacijama.
- da će se komunikacija sa strankama obavljati putem redovne pošte, telefona i elektroničkim putem.

Kontakti za komuniciranje i rad sa strankama za vrijeme važenja Odluke su:

- telefon: 00387 39 682 164;

- fax: 00387 39 682 160;

- e-mail:  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

U slučaju iznimne situacije, odnosno potrebe neposrednog kontakta, upozoravamo kako je stranka obvezna javiti se službujućem djelatniku na prijavnici zgrade održavajući propisanu mjeru socijalne distance, i pričekati odgovarajuće upute nadležnog službenika, odnosno namještenika.

Molimo sve korisnike usluga za poštivanje navedenih pravila i smjernica koji su uvedeni zbog pandemije izazvane corona virusom (COVID-19).

8964-WEB

Dana 10. ožujka 2020. godine (utorak) u dvorani Skupštine Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu, Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke organiziralo je javno izlaganje i raspravu o Nacrtu Zakona o prostornom uređenju ŽZH i Nacrtu Zakona o građenju ŽZH.

Read more...

Ministarstvo prostornog uređenja, graditeljstva i zaštite okoliša Županije Zapadnohercegovačke poziva sve zainteresirane na Javnu raspravu Nacrta Zakona o prostornom uređenju koja će se održati u Širokom Brijegu dana 10. ožujka 2020. godine (utorak) s početkom u 9:00 sati u dvorani Skupštine Županije Zapadnohercegovačke (Stjepana Radića 37b). Nacrt Zakona o prostornom uređenju možete preuzeti ovdje

Read more...